Ei kai taas. Tunteita. Tunteita kaikkialla. Hetken olin jo tuntematta yhtään mitään missään. Viikonloppuna jälleen yksin ollessani havahduin miettimästä entisiä aikoja. Lähinnä tuota tyttöä jonka kanssa tiemme erosivat noin 3-4kk sitten. Mietin kuinka olen muuttunut eron jälkeen. Väkisinkin alkaa miettiä että kuinkahan hän on muuttunut samassa ajassa, ja voisivatko asiat nykyään olla toisin, paremmin. Emme ole jutelleet ainakaan 2kk:teen. Alkoi jo ihan ilman taka-ajatuksiakin kiinnostaa, että miten hän on jaksanut, onko yhtä sekaisin kuin minä ja voiko jo paremmin. 

Pitikin "kysyä" taas. Vastauksia voi saada ennen kuin ehtii edes itse kysyä. Eilen tultuani baarista, join vain pari, oli jo hyvinkin lähellä etten laittanut hänelle viestiä ja alkanut jutella. Päätin kuitenkin odottaa aamuun asti, ehkä sunnuntaipäivä olisi muutenkin sopivampi tälläiselle. NO BINGO!

Aamulla herättyä katsaus whatsuppiin. Sieltä paljastuu kaverini lähettämä kuva, mikä kertoo entisen tyttöystäväni olevan parisuhteessa, eilisestä illasta lähtien. Kohtalo perkele.

Kuten Ismo Leikola ja muutkin suomalaiset sanoisivat: "Noniin." (Youtube: Ismo Leikola; Suomen tärkein sana) Noniin, joka kertoo, että noniin, sainpas vastauksen. Noniin, ei tarvinut kysyä. Noniin, näinkö nopeesti hän alkoi jo uuteen suhteeseen. Noniin, ollaampa vain hiljaa. Noniin, itketäämpä tässä sitten. Noniin, tavallaan viimeistään tässä kohtaa on yksi ovi sulkeutunut lopunkin, nyt ei enää pysty ajattelemaan menneisyyttä sellaisella mahdollisuuksien kaipauksella. Noniin, mitäs minä sitten tekisin elämälläni. 

Toivossa eläen, että tämä oli jonkin sortin kohtalo etten laittanut hänelle mitään. Että minulle on jokin toinen tarkoitus olemassa ja se tapahtuu pian. En varsinaisesti usko kohtaloon, mutta tälläisinä hetkinä sitä toivoo jonkun suunnitelman olevan olemassa minuakin varten. Sen suunnitelman on parempi olla hyvä ja kaiken tämän elämäni väliajan arvoista. Jos ei niin helvettiin mennään.

Sometimes even the greatest love has to end, so your destiny can begin. -Klisee sopii tähän.

-DD